Kaitsekombinesoon XXXL Active Cover

  • Saadavus: Hetkel otsas
  • Tootekood: 44105
Saadavus: Hetkel otsas
Hind: 8.50 € (tk)
Hind kliendikaardiga: 8.10 €


COVERGUARD kaitseülikond, SMS 65 g/m2 valge, tüüp 5/6. Eriti hingavast materjalist kaitse kombinesoon on kõrge kaelusega, ühendatud õmblustega ja tormiklapiga kaetud õmblustega. Liikumisvabadust lisavad elastse kummiga kapuuts, käised, sääreotsad ja keskkoht. Coverguard kaitseülikond sobib väga hästi puhastus- ja hooldustöödeks ning ehitustöödeks.

Kategooria III kombinesoonid sobivad potensiaalselt ohtlike või eluohtlike riskidega tööde tegemiseks. Tooted on läbinud tüübihindamise, kus kontrollitakse toote vastavust tootja tehnilisele kirjeldusele ja viiakse läbi testid, mis kinntitavad toote vastavust kehtestatud normidele. Kaitseriiete ehitus on veelgi rohkem täiustatud kui kategooria I ja II riietel.

Tüüp 5  EN ISO 13982-1 kaitseriided kaitsevad ohtlike tahkete osakeste (tolmu) eest. Kaitseülikond katab kogu keha.

Tüüp 6  EN ISO 13034 kaitseriided kaitsevad ainult piiratud koguse (mitteohtlike) pritsmete ja vedelike eest ja aerosoolide (värvimine, lakkimine) eest.

Cat.III.
EN 13034, tüüp 6
EN 13982-1 tüüp 5
Materjal: SMS
Kaal: 65 g / m²
COVERGUARD® pakub laias valikus kõrgekvaliteedilisi, mitmekülgseid ja mugavaid töörõivaid ning isikukaitsevahendeid taskukohaste hindadega. Nende tooted vastavad ka kõige rangematele standarditele, et pakkuda oma klientidele parimat kaitset.
Stellana