RENSA FACADE Facade Cleaner 1,0L

  • Saadavus: Laos (2)
  • Tootekood: 420101
Saadavus: Laos (2)
Hind: 4.05 € (tk)
Hind kliendikaardiga: 3.86 €


RENSA FACADE FASSAADIPESUAINE

page1image2037156608page1image2037156816

RENSA FACADE on tõhus pesuaine ehitiste välispindade pesuks ja värvimistööde eeltöötluseks. RENSA FACADE eemaldab mustuse, hallituse, samblikud ja muud värvi naket takistavad tegurid. RENSA FACADE-ivõib kasutada kõigil veepesu taluvatel ehituspindadel: puit, betoon, krohv ja vanad värvipinnad. RENSA FACADE ei kahjusta enamikke värvipindu, seetõttu sobib lahjendatuna ka hoolduspesuaineks.

RENSA FACADE on biolagunev. Täidab Euroopa parlamendi ja nõukogu biolagunevate puhastusainete OECD ja puhastusainete regulatsioone (OECD 301B, EC 648/2004)

Ca 11
Värvitava pinna pesemine ja eeltöötlus: 1:10 (1 l pesuainet ja 10 L vett).
Väga määrdunud pinnad: 1:1 
– 1:5
Hoolduspesu: 1:15 
– 1:20
Ca 50 m2/1l lahjendamata pesuainega.
Kulu sõltub pinna poorsusest, määrdumisastmest, õhuniiskusest ja muudest teguritest.
1 L, 5 L
RENSA FACADE lahjendatakse veega vastavalt kasutusjuhendile: Värvitava pinna pesemine ja eeltöötlus: 1:10 (1 l pesuainet ja 10 L vett).
Väga määrdunud pinnad: 1:1 
– 1:5

Hoolduspesu: 1:15 – 1:20
Poorsed pinnad, nt töötlemata puit, krohv jms. kastetakse liigse pesuaine imendumise ja kiire kuivamise vältimiseks enne käsitlemist veega.
Pesuaine kantakse pinnale karja või madalsurvepihustiga (nt aiapritsiga). Pesuainel lastakse toimida u 20 minutit. Tõhusust suurendatakse harjamisega. Pesuaine ei tohi pestavale pinnale kuivada 
– vajadusel kastetakse seda uuesti pesuainelahusega. Pind loputatakse hoolikalt puhta veega. Survepesurit kasutades tuleb vältida puitehitiste: räästate ja puitseinte liigset kastmist. RENSA FACADE on tõhus toode.
Pesuainet kasutades tuleb järgida ohutusnõudeid. Väldi kokkupuudet nahaga ning pihustisumu sissehingamist. Kaitse silmi pritsmete eest. Rohkem infot saad toote ohutuskaardilt. Pesuaine ei kahjusta aiataimi, kui siiski tuleb vältida liigseid pritsmeid. Õrnemad taimed tuleks kinni katta või niisutada neid veega enne pesuaine kasutamist.
Pesuaine ei ohusta pestavaid pindu, kuid liigseid pritsmeid tuleks vältida. Õrnemaid materjale peab piisavalt kaitsma (nt. riie) ja tuleks veenduda materjali ja pesuaine sobivuses.
Ei tohi jäätuda.

 

Stellana