Tihenduslint Penosil (välimine) 70MM*25M

  • Saadavus: Hetkel otsas
  • Tootekood: 07907
Saadavus: Hetkel otsas
Hind: 22.40 € (tk)
Hind kliendikaardiga: 21.33 €


PENOSIL Premium Sealing Tape External on vuugilint akna ja uksevuukide katmiseks väljastpoolt. Välimine vuugilint võimaldab veeauru difusiooni seestpoolt väljapoole ning kaitseb vuuki ja ehituskonstruktsiooni märgumise ja tuule eest. Liimiribad nakkuvad väga hästi kõigi enam levinud ehitusmaterjalidega. Vuugilindi materjal on krohvitav ja ülevärvitav. Laiust pidi veniv, vastupidav seinakonstruktsiooni liikumistele.

Omadused
  •  Tuule- ja vihmakindel
  •  Akende ja uste paigalduseks

Kasutamise üksikasjad:
  • Kasutusalad: Kasutatakse akna- ja uksevuukide ning ehituskonstruktsiooni kaitseks märgumise ja tuule eest.
  • Kasutamistingimused: Sobiv paigaldustemperatuur on +5°C kuni +30°C.
  • Kasutusjuhend: Paigalduspinnad peavad olema puhtad, kuivad, vabad õlist, määrdeainest ja tolmust. Pindade puhastamiseks ei tohi kasutada kemikaale, mis sisaldavaid nakkumist takistavaid või vähendavaid aineid. Pinna karedus, ebatasasus või poorsus võivad vähendada naket. Mittenakkuvad pinnad on soovitav stabiliseerida kruntimisega kasutades selleks PENOSIL Premium BetPrimer nakkedispersiooni lahust suhtega 1:5. Paigalduslint kerida poolilt maha ja lõigata vajaliku pikkusega lõik. Eemaldada liimiribalt kaitsekile ning kleepida lint aknalengi külge. Kui aken või uks paigaldatakse seinaga tasapinda, tuleb nurkadesse jätta varuks üks lindi laius (vaata joonist). Kui aken või uks paigaldatakse seina tasapinnast sissepoole, tuleb nurkadesse jätta pool lindi laiust (vaata joonist). Lint kleebitakse mööda raami perimeetrit, alustades alumisest aknaliistust (kannaprofiilist). Analoogselt toimida akna kõigil tihendatavatel külgedel. Seejärel rihtida akna või ukseleng paika, kinnitada see nõuetekohaselt ja täita aknavuuk ehitusvahuga. Peale vahu lõpliku tardumist eemaldada üleliigne vaht ja kinnitada lindi teine serv aknapõse või seina külge. Parima nakke saamiseks kasutada surverulli. Liimiriba aknalindi mõlemal küljel võimaldab vuugilinti paigaldada nii enne kui ka pärast akende/uste paigaldamist ning montaaživahu kasutamist. Parima nakke saamiseks kasutada surverulli. Vuugilindi alguse ja lõpu ühendamiseks sobib liimhermeetik PENOSIL Premium Seal&Fix 709. Juhul kui liimiriba saab tolmuseks või kaotab mõnel muul põhjusel nakke, kasutada ka vuugilindi kinnitamiseks liimhermeetikut PENOSIL Premium Seal&Fix 709. Vuugilint tuleb katta esimesel võimalusel, kuid hiljemalt kahe kuu jooksul pärast vuugilindi paigaldamist.
  • Säilitamine: Garanteeritud säilivusaeg tootmispäevast 24 kuud ladustatuna niiskuskindlalt suletud originaalpakendis kuivas kohas temperatuuril 0°C kuni +25°C. Kaitsta otsese päikesevalguse, soojuskiirguse, tolmu, niiskuse ja keemiliste aurude eest.
  • Ohutus: Tagada harilikud tööstushügieeni nõuded. Pakend täielikult tühjendada ja eeskirjade kohaselt utiliseerida.
Stellana