Põrandavärv TEKNOFLOOR AQUA PM1, 0,9L

  • Saadavus: Laos (7)
  • Tootekood: 90300
Saadavus: Laos (7)
Hind: 17.75 € (tk)
Hind kliendikaardiga: 16.90 €


TEKNOFLOOR AQUA PÕRANDAVÄRV

page1image1996152064

Vesilaluseline akrüülpõrandavärv sisetingimustesse. Uutele ja eelnevalt alküüdvõi akrülaatvärvidega värvitud betoon- japuitpindadele: põrandad, trepid, eluruumid, keldrid, laoruumid jne. Poolläikiv.

Sobib värvimata ja eelnevalt alküüd-, uretaanalküüd- ja akrülaatvärvidega värvitud betoon- ja puitpindadele: põrandad, trepid jne. normaalse kulumisega kuivades ruumides, ka keldrites ja laoruumides.
Toode omab betoonpindade kaitseainena CE-
märgist. Lisainfo: vt järgmine lk.

Ca 35 mahu%
EL LOÜ piirarv (kat A/i): 140 g/l 2010. Toote LOÜ: maks. 140 g/l.

7 - 9 m2/l ca 1,2 g/ml

1 h
4 h
7 d

Vesi. Töövahendid pestakse kohe pärast kasutamist sooja vee ja selleks otstarbeks sobiva pesuainega puhtaks.

Poolläikiv
Põhivärvid 1 ja 3, mida on võimalik toonimispastadega toonida põrandavärvikaartide värvitoonidesse.

0,9 L; 2,7 L; 9 L
Uued pinnad puhastatakse tolmust ja mustusest. 
Eelnevalt värvitud pinnad pestakse RENSA SUPERiga. Kõvad või läikivad pinnad lihvitakse matiks ja lihvimistolm eemaldatakse.

page1image2072787520page1image2072787920

KRUNTIMINE

VÄRVIMINE

UUS BETOONPÕRAND:
Teraslihvitud betooni pinnalt eemaldatakse tihe tsemendipiima kiht pinna lihvimise või
peitsimise teel. Parim meetod tsemendipiima kihi eemaldamiseks on pinna lihvimine. Haprad, pulbrilised põrandapinnad lihvitakse nii, et esile tuleb kõva betoonikiht. Lihvimisjärgselt imetakse tsemenditolm tolmuimejaga ära või pühitakse ära.
Juhul kui lihvimine ei osutu võimalikuks, kasutatakse peitsimise 
meetodit. Peitsimiseks kasutatakse BETONI-PEITTAUSLIOST (lahjendamine veega 1 : 1) või lahjendatud soolhappega (1 osa soolhapet ja 4 osa vett). Peitsimise järel loputatakse põrandat veega ja lastakse kuivada.

VANA BETOONPÕRAND:
Värvimata rasvased põrandad puhastatakse emulsioonpesu meetodil. juhul kui põrandat katab tsemendipiima kiht, peitsitakse põrand pärast emulsioonpesu happega. Lahtine ja halvasti kinnitunud vana värv j
a tsemendipiim eemaldatakse kaapimise või masinlihvimise teel. Eelnevalt värvitud pinnad pestakse RENSA maalripesuvahendiga ja loputatakse hoolikalt veega. Kõvad või läikivad pinnad lihvitakse matiks ja lihvimistolm eemaldatakse.

UUS PUITPÕRAND:
Töötlemata puitpind puhastatakse ja/või tasandatakse vajadusel 
lihvimise teel. Lihvimistolm eemaldatakse.

VANA PUITPÕRAND:
Töötlemata puitpind puhastatakse ja/või tasandatakse vajadusel 
lihvimise teel. Lihvimistolm eemaldatakse. Lahtine ja halvastikinnitunud vana värv eemaldatakse mahakraapimise või masinlihvimise teel. Eelnevalt värvitud pinnad pestakse RENSASUPERiga. Kõvad või läikivad pinnad lihvitakse matiks ja lihvimistolm eemaldatakse.

TASANDAMINE ja PAHTELDAMINE:
Betoonpõrandate õõnsused ja muud ebatasasused tasandatakse vajadusel TEKNOFLOOR KOVAKITTIga või aluspinna kõvadusega ühilduva tsemendipõhise pahtelkitiga. Puitpindade silendamiseks kasutatakse puitpõrandate kitte.
Värvimata, puhas, tolmuvaba ja kuiv betoon
või puitpind krunditakse 5 – 10 mahuprotsendiga vedeldatud värviga.Vedeldamiseks kasutatakse puhast vett. Puitpindadel tehakse vajadusel vahelihvimine pärast 12 h pikkust kuivamist.
Enne kasutamist tuleb värvi korralikult s
egada.
Vajadusel vedeldatakse värvi 5 - 10 mahuprotsenti. Vedeldamiseks kasutatakse puhast
vett.

Värv kantakse pindadele pintsliga, rulliga või värvipritsiga üks kuni kaks korda. Kõrgsurvepihusti düüsi läbimõõt on 0,015 - 0,019''.

VÄRVIMISTINGIMUSED

LADUSTAMINE

Värvitav pind peab olema kuiv. Värvimistööde ja värvi kuivamise ajal peab õhu,
värvitava pinna ja värvi temperatuur olema suurem kui +10 °C ja õhu suhteline niiskus peab jääma alla 80 %. Madal niiskus ja/või temperatuur üle +21°C kiirendavad värvi kuivamist. Õhu niisutamine ja/või temperatuuri langetamine ruumides, kus maalritöid teostatakse, muudavad värvimisoperatsioonid lihtsamaks. Värvimisele järgnev tuulutamine kiirendab värv
i kuivamist.

Ei tohi jäätuda.

Stellana